Řekneme si, které plané bylinky a zelené natě se dají v kuchyni využít. Kdy je vhodná doba jejich sběru a na jakých místech je nejlépe sbírat, jak je vhodně očistit a uchovávat. Ale především se seznámíme s tím, co se z nich dá všechno chutného připravit. Můžeme je samozřejmě přidávat do různých čerstvých salátů, víte však také, že možné připravit si chutné bylinkové polévky, omáčky, pomazánky, tyčinky, deserty nebo třeba řízečky? Zkrátka bylinky a natě je možné servírovat k snídani, svačině, obědu i večeři :) Stačí jen trocha fantazie a zkušenosti.
Domů si z kurzu odnesete pár osvědčených receptů na bylinkové pochoutky a nějakou rostlinku, abyste si z ní mohli doma hned něco připravit.
CENA KURZU: 350,-/os. (děti zdarma) - zahrnuje ochutnávku pro vás i vaše děti
Místo konání: STUDIO FASCINACE, Újezd 450/40, Praha 1 (parkování zdarma - Nosticova 2a, bezbariérový přístup od zastávky tram Hellichova)